Janita Lukkarinen paljasti saattohoidossa: ”Asennettiin kaksi putkea vatsaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syöpää vastaan taisteleva julkkiskaunotar Janita Lukkarinen on parhaillaan saattohoidossa Terhokodissa, josta käsin hän on raportoinut tunnelmistaan sosiaalisessa mediassa kymmenille tuhansille seuraajilleen. Taannoin hänen Instagram-tilinsä sulkeutui yllättäen, kun poliisi ryhtyi selvittämään hänen rahankeräystään. Sittemmin Janita palasi someen.

Nyt Lukkarinen on päivittänyt kuulumisiaan Instagramissa, jossa hän kertoo samalla viimeisimmästä odottamattomasta käänteestä, joka esti jopa kohtalokkaan tilanteen syntymisen. Hän olisi nimittäin voinut menehtyä, jos sattumalta löytyneet paiseet olisivat puhjenneet.

– Tää elämä syövän kanssa pääsee aina yllättämään. Uusia kipuja on ilmaantunut. Tiesitkö että mulle asennettiin kaksi putkea vatsaan nukutuksessa ihan muutama viikko sitten? Putket tyhjentävät abskesseja, joita mulla oli vatsassa, jos ne olis ratkennu olisin kuollut. Onneksi ne löydettiin vahingossa TT-kuvissa, eikä vahinkoa kerennyt tapahtua, Janita kirjoittaa.

– Mulle asennettiin ensin 3 kertaa dreeni vatsan läpi, mutta ne ei tuottanut toivottua tulosta. Nyt putket onneksi auttaneet ja abskesseista neste valuu putkea pitkin mun vatsaan ja sitä kautta pois. Putket jätetään mun vatsaan, jos abskessit uusiutuisi. Kerralla sieltä on saatu yli puoli litraa nestettä pois, jonka jälkeen nestettä oli kertynyt lisää. Senkin takia on hyvä että putket ovat pysyvät.