Katy Perry julkaisi hauskan kuvaparin – kuvat ennen karanteenia ja nyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry ja Orlando Bloom odottavat tällä hetkellä esikoistaan. Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi odottava Katy Perry on nyt joutunut viettämään paljon aikaa kotonaan. Nyt nainen muisteleekin sitä miten hän jaksoi ennen karanteenia panostaa vaatteisiin, hiuksiin ja meikkaamiseen.

Katy Perry on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan kuvaparin, jossa nähdään nainen juuri ennen karanteenin alkamista ja nyt. Ennen karanteenia nainen on poseerannut American Idol -ohjelman kuvauksissa Havaijilla. Nyt hän viettää aikaansa aamutakissa kotonaan ilman meikkiä.

Näyttelijä Orlando Bloom ja poptähti Katy Perry menivät noin vuosi sitten kihloihin. Pariskunta oli suunnitellut menevänsä myös lähiaikoina Japanissa naimisiin, mutta nyt heidän on täytynyt siirtää kaikkia hääsuunnitelmiaan koronaviruksen vuoksi.