Kevään trendiväri näkyy kaikessa – voinkeltainen valtaa vaatteet ja sisustuksen

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keväisin romanttisen pastelliset sävyt tekevät yleensä synkän talven jälkeen uudelleen tuloaan. Moni pukeutuu myös kirkkaampiin ja värikkäämpiin vaatteisiin ja työntää mustat asukokonaisuudet syvemmälle vaatekaapin perälle. Nyt uudeksi muotiväriksi on noussut voinkeltainen.

Voinkeltainen on alkanut nostamaan tämän kevään aikana suosiotaan. Vaalea keltainen on näkynyt suurten muotitalojen kevään ja kesän mallistoissa värinä, joka tulee jalkautumaan myös katukuvaan luultavasti kesään mennessä. Vaalea keltainen sopii etenkin mekkojen, hameiden ja yläosien väriksi.

Myös voinkeltaiset huonekalut ovat nostaneet tänä keväänä päätään mikä on lisännyt värin näkyvyyttä myös ihmisten kodeissa ja sisustuksessa. Kalusteiden lisäksi hempeä vaaleankeltainen on näkynyt myös asusteissa, laukuissa ja jopa kynsien manikyyreissä.

View this post on Instagram

MADE IN THE USA EDDIE BAUER COTTON KNIT #wearcollab

A post shared by Maria (@collaborationvintage) on

View this post on Instagram

ok, the series is over now. thank you for coming

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on