Poika paljasti Kardashianien salaisuuksia somessa – Kourtney Kardashian poisti tilin heti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kourtney Kardashianin 10-vuotias poika Mason Disick päätti viime viikolla paljastaa perheensä salaisuuksia Instagram-livessä. Mason muun muassa kertoi uteliaille faneille, etteivät Kylie Jenner ja Travis Scott ole palanneet yhteen.

Pian tapahtuneen jälkeen Kourtney poisti poikansa Instagram-tilin. Tähden mukaan Mason ei ollut missään vaiheessa pyytänyt häneltä lupaa Instagramiin liittymiseen. Instagramin poistaminen ei kuitenkaan pidätellyt kauaa kotonaan tylsistynyttä diginatiivia.

Mason nimittäin latasi Instagramin tilalle TikTok-sovelluksen, jossa hän aloitti livelähetyksen tuhansille seuraajilleen. Poika harmitteli seuraajille muun muassa seuraajien menettämistä Instagramissa ja Coachella-festivaalien peruuntumista koronaviruksen vuoksi.

– Minulla olisi jo 2,7 miljoonaa seuraajaa jos olisin saanut pitää Instagram-tilin, Mason valitti Buzzfeedin mukaan.