Cardi B hulvattomassa haastattelussa – vastasi 73 kysymykseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue-lehti on tehnyt YouTube-kanavalleen videosarjan, josta on vuosien saatossa tullut hyvin suosittu. 73 Questions -sarjassa tunnetut näyttelijät, laulajat ja mallikaunottaret avaavat kotinsa oven toimittajalle, joka esittää heille nopeasti kiperiä kysymyksiä.

Tällä kerralla piinapenkkiin pääsi räppäri Cardi B, joka vastasi toimittajan esittämään 73 kysymykseen. Haastattelun aikana hauskoja kommenttejaan laukova sanavalmis nainen esitteli myös hänen isoäitinsä kotia New Yorkissa.

27-vuotiaan Cardi B:n haastattelu alkaa suloisesti jo oven avaamisesta lähtien kun hän pitelee sylissään nukkuvaa Kulture-tytärtä. Haastattelussa nainen kertoo oppineensa tyttäreltään sen, että odottamattomia asioita tapahtuu jatkuvasti eikä hän ikinä ole enää ajoissa missään. Räppäri kertoi myös haluavansa kasvattaa tyttönsä unelmoimaan suuria ja olemaan välittämättä muiden ihmisten puheista.