Katri Haapanen nauttii näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Katri Haapanen tunnettiin aiemmin nimellä Katri Sorsa. Hän tuli suomalaisille tutuksi muun muassa chat-juontajana ja rintavana Viidakon tähtöset -realitytähtenä. Myöhemmin hän yllätti monet ilmoittaessaan opiskelevansa Laajasalon kristillisessä opistossa suntioksi.

Nyt Katri Haapanen viettää miljoonien muiden suomalaisten tavoin aikaa kotonaan koronakaranteenissa, josta hän on julkaissut kuvan myös sosiaalisessa mediassa. Päivityksen perusteella Haapanen nauttii täysin rinnoin, sillä hn poseeraa kuvassaan bikineissä VR-lasit päässään ja peliohjais vyötäisillään.

Katri Haapanen lähti taannoin opiskelemaan suntioksi, koska hän halusi löytää kanavan tehdä asioita, joilla on oikeasti jokin merkitys. Taannoin Katri Haapanen totesi, että silikonirinnat ovat surullisia, koska ne toivat hänelle parempaa itsetuntoa siihen saakka kunnes huomasi olleensa väärässä.