Breikkeri tuo helpotusta perheiden koronakaranteeniin

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Kouluihin ja varhaiskasvatukseen suunnattu verkkopalvelu Breikkeri on saanut uuden version, kun palvelua tuottava Happia Oy kehitti suositusta sovelluksestaaan perheversion. Tarkoituksena oli helpottaa koronaepidemian vuoksi runsaasti kotona aikaansa viettävien perheiden arkea.

Palvelun kehittäneen oululaisen Happia Oy:n mukaan uusi Perhe Breikkeri tarjoaa lapsille sekä toiminnallisia tehtäviä että liikunnallisia ja keskittymiskykyä palauttavia harjoituksia. Sovelluksen tarkoituksena on vahvistaa elämäntaitoja, kuten esimerkiksi tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Palvelu on tarkoitettu taaperoikäisistä alakoululaisiin, mutta se liikuttaa koko perhettä.

– Tämä tilanne on ollut hurja monelle yritykselle ja vaati meiltäkin ketterää, ratkaisukeskeistä ajattelua. Me Happialla pystyimme tuomaan moniammatillisen osaamisemme nopeasti kuluttajamarkkinaan tuotteeksi, joka aidosti tuo tukea perheiden jaksamiseen ja mahdollistaa vanhemmille keskittymisen etätyöskentelyyn pientenkin lasten kanssa. On hienoa olla ratkaisijoiden etujoukoissa osaltamme, palvelun perustaja Sanna Virtanen kertoo.