Mikä asuvalinta! Demi Rose läpinäkyvässä bilemekossa – tätä ei Suomessa nähdä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose täytti juuri 25 vuotta. Nainen julkaisi syntymäpäivänään näyttäviä kuvia, joissa kaunotar poseerasi alusvaatteisillaan. Viime päivinä Rose on jälleen julkaissut itsestään näyttäviä kuvia oleskellessaan kotosalla koronaviruksen vuoksi.

Nyt Demi on esitellyt kurvikasta vartaloaan poikkeuksellisen näyttävästi, sillä hän pukeutui läpinäkyvään bilemekkoon. Tällaisia asuja tuskin Suomessa tullaan näkemään ainakaan ilman alusasuja bilemekon alla. Rose markkinoi kuvallaan Fashion Novan uutta mallistoa.

Kurvikas julkkiskaunotar esitteli pyöreää takapuoltaan pinkeissä alusvaatteissa avonaisen jääkaapin luona. Demi Rose kertoi, että hänen päiviensä aikana ainut agenda on käydä jääkaapilla. Pitsein koristellut alusvaatteet istuivat naisen päälle todella upeasti. Julkaisu oli tehty yhteistyössä Fashionnova-sivuston kanssa.