Scarlet Stallone bikineissä kuin mallikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

72-vuotias näyttelijäkonkari Sylvester Stallone on tunnettu monista legendaarisista toimintaelokuvarooleistaan. Mies on uransa lisäksi ehtinyt perustamaan myös perheen, johon kuuluu vaimon Jennifer Flavinin lisäksi kaksi poikaa ja kolme tytärtä. Tyttäristä nuorin, Scarlet, täyttää ensi kuussa 18 vuotta.

https://www.instagram.com/p/B8K1-vfBLJu/

Viime aikoina Scarlet on ryhtynyt jakamaan sosiaalisessa mediassa itsestään entistä näyttävämpiä kuvia, ja nyt hänet nähdään nauttimassa hulppealla kotipihallaan auringonpaisteesta valkoisissa bikineissä. Kuvien perusteella ei olisi ihme, jos Scarlet suuntaisi lähiaikoina malliuralle.

https://www.instagram.com/p/B-lImLBBfNV/

Pari vuotta sitten Sylvester Stallone jakoi Twitterissä artikkelin näyttävistä tyttäristään. Stallone oli kopioinut lehden kirjoittaman otsikon: ”Sylvester Stallone’s bombshell daughters set pulses racing with sizzling snaps”. Fanit reagoivat kärkkäästi julkaisuun ja ihmettelivät miksi mies jakoi noin seksikkään julkaisun omista tyttäristään. Stallone vaikutti olevan vain ylpeä kaunottaristaan.