Jennifer Lopez ei ymmärrä lastensa kotiläksyjä – moni vanhempi voi samaistua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miljoonat kouluikäiset lapset viettävät tällä hetkellä päivänsä koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi omissa kodeissaan. Myös latinotähti Jennifer Lopezin lapset ovat kotona ja käyvät koulua etänä samalla tavalla kuin muutkin.

Jennifer Lopez on joutunut nyt auttamaan etäopetuksessa kotonaan olevia kaksosiaan. 12-vuotiaat Emme ja Max ovat Jennifer Lopezin vastuulla ja hänen miehensä tyttäret, 11-vuotias Ella ja 15-vuotias Natasha, ovat kotitehtävineen isänsä Alex Rodriguezin vastuulla.

50-vuotias Lopez myöntää, että hän on ollut monta kertaa pulassa lasten läksyjen kanssa ja joutunut turvautumaan Google-hakuun. Tähti kertoi, että hän on usein joutunut ihmettelemään lasten kotitehtäviä ja etenkin matematiikkaa, jota nainen ei ymmärrä lainkaan. Hän kertoi Daily Mail -sivuston mukaan juontaja Ellen DeGeneresille, että lasten opiskelema matematiikka ei ole enää lainkaan samanlaista kuin mitä hän on aikoinaan koulussa opiskellut.