Hilary Duff antoi poikansa meikata hänet – tässä 8-vuotiaan taidonnäyte

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja ja näyttelijä Hilary Duff jakoi taannoin omia meikkiniksejään Vogue-lehden sivustolla kiireisille perheenäideille. Nyt nainen on ulkoistanut meikkaamisen kuitenkin lapselleen ja antanut oman poikansa meikata hänet.

Viime vuonna naimisiin Matthew Koman kanssa mennyt näyttelijä ja laulaja Hilary Duff on kahden lapsen äiti. Kahdeksanvuotias Luca ja yksivuotias Banks pitävät huolen siitä, että äiti pysyy kiireisenä. Nyt videolla nähdään miten innoissaan Luca on siitä kun hän on saanut luvan meikata äitinsä.

Luca keskittyy meikkaamiseen eikä anna äidin vilkuilla peiliin ennen kuin lopputulos on valmis. Poika meikkasi kummatkin luomet eri väreillä, minkä lisäksi hän levitti äidin huulille hieman suurpiirteisemmin punaista huulipunaa. Meikkaaminen oli varmasti lapsen keskittymisestä päätellen mielekästä puuhaa ja hauskaa yhteistä ajanviettoa äidille ja pojalle.