Lady Gaga paljasti uudet prioriteetit- naimisiin ja lapsia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supertähti Lady Gaga on tehnyt laulajan uraa jo pitkään. Hän on toisinaan myös seurustellut, mutta suhteet eivät ole kestäneet. Nyt tähti kuitenkin kokee olevansa oikealla tiellä ja suuntaamassa kohti omia unelmiaan uuden parisuhteensa kanssa.

Lady Gaga kertoi uudessa haastattelussaan, että hänen elämässään on tällä hetkellä uudet prioriteetit. 34-vuotias tähti seurustelee yrittäjänä työskentelevän Michael Polanskyn kanssa ja kokee, että on viimein valmis naimisiin. Laulaja kertoi Daily Mail -sivuston mukaan odottavansa myös sitä, että hän saisi lapsia.

Naimisiin meneminen ja perheen perustaminen tuntuvat nyt merkityksellisiltä asioilta Lady Gagalle. Naisen mielestä on uskomatonta, että naisen keho pystyy luomaan, kantamaan ja lopulta synnyttämään uutta elämää, minkä jälkeen vanhempien tehtävä onkin sitten pitää vauva elossa. Haave äitiydestä ei kuitenkaan sulje musiikkia pois vaan laulaja haluaa edelleen jatkaa laulujen kirjoittamista ja esittämistä rakkaille faneilleen.