Tiger King -sarjan tuottaja: ”Joe Exotic ampui minua kolme kertaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koronaviruskaranteenin suurimmaksi ilmiöksi noussut Netflix-sarja Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes seuraa yhdysvaltalaisia eksoottisten kissaeläinten omistajia. Suurimmassa roolissa on Joe Exotic, oikealta nimeltään Joseph Maldonado-Passage. Hän on amerikkalaisen Greater Wynnewood Exotic Animal Park -villieläintarhan entinen omistaja.

Ohjelmassa esiintynyt 57-vuotias Joe Exotic suorittaa parhaillaan 22 vuoden rangaistusta eläinrääkkäysrikoksista ja osallisuudesta palkkamurhajuoneen. Tiger King -sarjan tuottaja Rick Kirkham paljastaa, että Joe ampui häntä vuoden kestäneen kuvausten aikana kolme kertaa. Per Sundnesin haastateltavana ensin sunnuntaina oleva 61-vuotias Kirkham kertoo asuneen villieläintarhalla kuvausten ajan. Hän pelkäsi usein henkensä edestä.

– Jos hänen tarvitsi ottaa aseensa esiin ja ampua sinua, hän teki sen epäröimättä. Hän ampui minua päin kolme kertaa. Joskus olimme televisiostudiossa ja joku sanoi jotain, mikä ei miellyttänyt Joea. Hän otti aseensa esiin ja ampui seinään sanoen, että hänelle ei vittuilla, Kirkham paljastaa Daily Mailin mukaan.

Kerran hän tajusi miehen ampuneen häntä jalkoihin nauraen, että ensi kerralla tähtäisi silmien väliin jos mies leikkii hänen kanssaan. Hän saattoi ampua eläimiä pelkästään siksi, että oli huonolla tuulella. Kirkham kertoo Joe Exoticin olleen todella paha mies, joka halusi kuuluisaksi kuvausten avulla. Nyt hän istuu vankilassa.