Chrissy Teigen nauttii karanteenista – elää kotiäitinä aamutakissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli ja kirjailija Chrissy Teigen ja hänen muusikkomiehensä John Legend yrittävät ottaa kaiken irti yhteisestä ajasta, jonka he saavat ja joutuvat viettämään kotonaan lastensa kanssa ollessaan eristäytyneinä muista. Kummankin työvelvollisuudet loppuivat ja kalenteri tyhjeni yllättäin koronaviruksen myötä.

Chrissy Teigen ja John Legend osallistuivat Ellen DeGeneresin haastatteluun, jonka hän piti poikkeuksellisesti YouTubessa. Haastattelun aikana Teigen kertoi, että hän on kotona ollessaan saanut pitkästä aikaa meikata rauhassa. Aiemmin ammattilaiset tekivät naisen meikin ja hiukset aina kaikkiin tapahtumiin, mutta nyt naisen tuli ensimmäistä kertaa olla vastuussa omasta ulkonäöstään haastattelussa, mikä oli hänestä huvittavaa.

Chrissy Teigen kertoi elävänsä tällä hetkellä unelmaansa kotiäitinä. Hänellä on paljon energiaa olla lastensa kanssa ja tehdä koko perheelle ruokaa. Sen lisäksi nainen oleskelee aina kotonaan näyttävissä aamutakeissaan eikä jaksa pukea edes rintaliivejä ylleen. Miestä se ei tunnu haittaavan, minkä vuoksi Ellen DeGeneres epäileekin, että pariskunta tulee lähiaikoina uudelleen raskaaksi.