Christina Aguilera lapsuusvideolla – uskomaton laulaja jo seitsemänvuotiaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Megaluokan poptähti Christina Aguilera on tunnettu hänen suuresta ja sielukkaasta äänestään, jonka avulla nainen on onnistunut hurmaamaan ihmisiä jo kymmeniä vuosia. Nyt 39-vuotias laulaja osoitti julkaisemallaan videolla, että hän oli tähti jo syntyessään.

 

Christina Aguilera julkaisi itsestään hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hänet nähdään seitsemänvuotiaana. Aguilera esiintyy videolla kuin vanha tekijä ja laulaa uskomattomalla tavalla. Video osoittaa miten nainen on osannut hallita ääntään jo pienenä lapsena.

Christina Aguilera on selvästi syntynyt laulamaan ja esiintymään. Lapsi nauttii silminnähden tilanteesta, jossa hän on saanut esitellä upeaa kykyään ja laulaa kameran kuvatessa. Tähti on lapsena esiintynyt paljon muun muassa Mickey Mouse Club -ryhmän riveissä, mutta omana artistinaan hän nousi julkisuuteen 20-vuotta sitten Genie In a Bottle -hitillään.