Mitkä bikinimuodot! Kim Kardashian ryhtyi malliksi – ja on muodollisesti pätevä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiiritähti Kim Kardashian on lukuisten muiden tähtien tavoin myös yrittäjä. Tähdellä on oma Skims-vaatemerkki, joka on erikoistunut muotoileviin alusvaatteisiin. Viime aikoina merkin mainoskuvat ovat saaneet kovasti kehuja, koska niissä on käytetty malleina tavallisesta poiketen eri kokoisia naisia.

Nyt Kim on pannut niin sanotusti ”kroppaa likoon” itsekin mallistonsa puolesta, sillä hän poseeraa tuoreessa mainoskuvassa uhkeana mustassa uimapuvussa. Kim käyttää itseään Instagram-päivityksensä houkutuksena, sillä kuvasarjan muissa kuvissa nähdään vaatemerkin varsinaisia mallikaunottaria.

39-vuotiaan Kim Kardashianin paljastettiin taannoin suunnittelevan myös uutta aluevaltausta. Tähti opiskelee parhaillaan lakia, tavoitteenaan ryhtyä asianajajaksi. Tähden kiinnostusta lakiasioita kohtaan seurattiin Yhdysvalloissa taannoin televisiossa esitetyssä Kim Kardashian West: The Justice Project -dokumentissa.