Jen Selter kylvyssä – vartalo kuin unelma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo lähes 13 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

View this post on Instagram

Is it Friday or Tuesday night?

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Miljoonien miesten päiväuni on nyt julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän keikistelee näyttävästi kylpyammeessa asussa, joka on varsinkin suomalaisille kylpyammeessa vieras. Selter nähdään nimittäin ammeessa jostain syystä bikinit yllään.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.