Karlie Kloss paljasti treeninsä – näin sai teräksiset vatsalihakset

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Karlie Kloss tunnetaan muun muassa Victoria Secret -alusvaateketjun mallina. Nyt nainen esittelee videolla millaisen treenin avulla huippumalli ylläpitää hoikkaa keskivartaloa ja timmejä vatsalihaksiaan.

Karlie Kloss avaa seuraajilleen elämäänsä hänen omalla Klossy-nimisellä YouTube-kanavallaan. Tällä kerralla nainen esittelee kunto-ohjaajansa Michaelin kanssa tehokkaan treenin, jonka tekemiseen vaaditaan vain kymmenen minuuttia aikaa.

Treenissä keskitytään tällä kerralla vain keskivartalon lihaksiin. Harjoitteiden tekemiseen tarvitaan pieni vastuskuminauha tehojen lisäksi sekä ohut patja tai matto selän suojaksi. Treenin pystyy kuitenkin tekemään myös ilman kuminauhaa. Karlie Kloss näyttää videolla mallia ja katsoja voi seurata perässä tekemällä liikkeet samaan aikaan kotonaan.