Mies treenaa kotona lomamatkaa varten – näin pitää kuntoaan yllä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lukemattomien ihmisten lomasuunnitelmat muuttuivat kun koronavirus alkoi leviämään maailmalla kulovalkean tavoin. Lentoyhtiöt peruvat lentojaan koko ajan yhä pidemmälle, koska tarkkaa aikataulua pandemian rauhoittumiselle ei kukaan voi antaa.

Nyt huvittavalla YouTube-videolla nähdään miten eräs innokas matkailija on päättänyt pysyä valmiina sitä päivää varten kun hän saa viimein luvan matkustaa. Mies treenaa kotonaan ja pitää matkustuskuntoaan yllä juoksemalla sisätiloissa omalla juoksumatolla matkalaukku toisessa kädessään.

Mies on jo asennoitunut lomatunnelmaan pukemalla ylleen hellevaatteet ja kuumalta auringolta suojaavan hatun. Vaatteiden lisäksi mies juo kuntoilun yhteydessä olutta kuvitellessaan, että on ilmeisesti lomalennoltaan myöhässä.