Hämmentävä niksi poistaa tummat silmänaluset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä Bebe Rexha on musiikkinsa lisäksi tunnettu hänen näyttävästä ulkonäöstään. Nyt nainen esitteli Voguen julkaisemalla videolla miten 90-lukua henkivä vaaleansininen meikki syntyy.

Moni nainen voi vain haaveilla omistavansa niin suuret ja näyttävät silmät kuin Bebe Rexhalla on. 30-vuotias Rexha kuitenkin kertoi, että suuret silmät ovat juuri se piirre hänen kasvoissaan, minkä vuoksi häntä on lapsena kiusattu. Videolla nainen esittelee miten hän hoitaa ihoaan ja meikkaa ilahduttavan sinisellä luomivärillä, jota naisen mukaan saa roiskia hieman sinne päin.

Bebe Rexha ei pidä meikkaamista kovinkaan pikkutarkkana lajina vaan hän käyttää tuotteita suurpiirteisesti ja korjaa jäljet myöhemmin. Nainen myös paljastaa miten hän saa tummat silmänaluset piiloon ihon väriä korjaavalla aineella, jota levitetään peiteaineen alle.