Koronakriisissä työnsä menettänyt perheenisä voitti miljoonia lotossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisen poikkeustilan aiheuttanut koronavirus on sekoittanut yhteiskunnat joka puolella maailmaa, miljardit ihmiset ovat parhaillaan karanteenissa. Miljoonat ihmiset ovat menettäneet tai menettämässä työnsä, kun kriisin vaikutukset yrityksille konkretisoituvat. Nyt toiselta puolelta maapalloa on löytynyt eräs onnekas perheenisä, joka menetti työnsä koronaviruksen takia.

Australian Adelainessa asuva parikymppinen nuori mies sai äskettäin esikoisensa, mutta sitten alkoi pandemia ja hän menetti työpaikkansa. Nyt kohtalo on kuitenkin toisin, sillä hän voitti noin kolmen miljoonan euron päävoiton paikallisessa lottoarvonnassa. Tässä Set for Life -arvonnassa voittaja voi valita haluaako rahat kerralla vai kuukausittain seuraavan 20 vuoden aikana.

Kertamaksulla nostettaessa voitto on noin kolme miljoonaa euroa, mutta kuukausittaisissa maksuissa hän saa 20 vuoden aikana 18.000 euroa kuukaudessa. Kokonaissumma on siis merkittävästi suurempi, jos voiton lunastaa osissa. Voittonsa myötä perheen talous on nyt turvattu ja isä voi ostaa perheelleen ensimmäisen oman asunnon, Mail Online kertoo.