Leigh-Anne Pinnock upeassa rantakunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Little Mix -tyttöbändi voitti aikoinaan X Factor -ohjelman kahdeksannen tuotantokauden Tulisa Contostavlosin avustuksella. Yhtyeen kaunottarista erityisesti Leigh-Anne Pinnock on tehnyt viime vuosina näyttävää julkista uraa ja viihdyttänyt aktiivisesti myös sosiaalisen median seuraajiaan.

Tällä kertaa tyttöbändin kaunotar nähdään poseeraamassa kovasti mediahuomiota saaneessa kuvasarjassa keltaisiin bikineihin sonnustautuneena. Poptähti esittelee upeaa bikinivartaloaan ulkosalla puutarhassa.

View this post on Instagram

☀️

A post shared by Leigh-Anne Pinnock (@leighannepinnock) on

Little Mix -yhtyeen jäseniä ovat Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Tyttöbändin voiton jälkeen he julkaisivat pian Cannonball-debyyttisinglensä. Suosittu yhtye esitti X Factor -ohjelmassa lukuisia hittikappaleita kuten E.T, If I Were a Boy, Telephone ja Don’t Stop The Music.