Poliisikin hämmästyi – autovarkaan kotoa löytyi heroiinia, kokaiinia ja alligaattorin poikanen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Varastettua ajoneuvoa jäljittäneet poliisit ovat päätyneet löytämään muutakin rikollista. Autovarkaudesta pidätetyn hallusta takavarikoitiin huumeita, aseita ja laittomasti pidätetty eksoottinen lemmikki.

Floridalaiset poliisit olivat Lake Marysta auton, jonka rekisterinumero täsmäsi varastetun ajoneuvon kanssa. Autovarkaudesta epäiltyjen kotoa löydettiin useita käsiaseita, heroiinia, kokaiinia ja alligaattorin poikanen.

Poliisit pidättivät yhteensä neljä aikuista ja yhden 17-vuotiaan. Seminole countyn poliisilaitoksen mukaan rikolliset luulevat voivansa käyttää koronapandemiaa hyväkseen harrastaessaan laittomuuksia. Viranomaiset kuitenkin julistivat asialle omistautuneiden poliisien pitävän naapurustot turvallisina.

 

Here are images of the trafficking amounts of Heroin and Cocaine seized after detectives located a stolen car early…

Publiée par Seminole County Sheriff's Office sur Vendredi 3 avril 2020