Tyttöystävä pahoinpiteli Aaron Carterin – pääsi poliisivankilasta 50 000 dollarin lunnailla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Aaron Carter sai hieman valonpilkahdusta syöksykierteensä keskelle rakastuttuaan Melanie Martin -nimiseen naiseen. Valitettavasti pariskunnan viime viikonlopun riita äityi pahoinpitelyksi ja Carterin tyttöystävä pidätettiin. Nainen vapautui sellistä maksettuaan huiman 50.000 dollarin suuruisen takuusumman.

Page Sixin mukaan 32-vuotiaan Aaron Carterin tyttöystävän oikeudenkäyntipäivämäärää ei ole vielä päätetty koronavirustilanteen vuoksi. Nainen oli raapinut Carteria ja valehdellut pidätystilanteessa olevansa raskaana. Lisäksi Carter on paljastanut naisen murtaneen koiransa jalan riidan aikana. Fanit varoittelivat Aaron Carteria jo aiemmin Melanie Martinista, sillä moni epäili hänen motiivejaan parisuhteelle. Naisen on myös kerrottu työskennelleen aiemmin prostituoituna.

Poptähti on ollut viime vuoden syksystä lähtien syöksykierteessä. Mies otti valtavan tatuoinnin kasvoihinsa, kuihtui 52-kiloiseksi ja sai lähestymiskiellon sisaruksilleen. Hän on paljastanut sairastavansa skitsofreniaa ja kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Lisäksi hän on ollut vakavasti päihderiippuvainen, mutta ei omien sanojensa mukaan käytä nykyisin muuta kuin kannabista.

View this post on Instagram

Just a message

A post shared by @ aaroncarter on