Fanien rukouksiin vastattu – One Direction suunnittelee paluuta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

One Direction -yhtye syntyi vuonna 2010, kun Simon Cowell yhdisti brittien X-Factor -kilpailussa soolona kisailleet pojat keskenään. One Direction -yhtyeen laulajat, Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles ja Louis Tomlinson, nousivat megasuosioon.

Yhtye lopetti toimintansa viiden vuoden kuluttua perustamisesta. Nyt huhutaan bändin yhteenpaluusta kesäksi kymmenvuotisjuhlavuoden kunniaksi. Laulajamiehet ovat kertoneet keskustelleen keskenään ja lämmitelleen välejään uudestaan. Yhtyeen nettisivut on myös päivitetty hiljattain, The Sun uutisoi.

One Direction on ensimmäinen yhtye, jonka neljä ensimmäistä albumia on noussut ensimmäisellä listaviikollaan Billboard 200 -albumilistan ykkössijalle Yhdysvalloissa. Yhtyeestä käytetään myös nimitystä 1D.