Ratsupoliisi julkaisi videon erikoistehtävästä Uudenmaan rajalta: ”Ruoho oli rajan takana vihreämpää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koko maailmassa tällä hetkellä jylläävä koronavirus on aiheuttanut miljardeille ihmisille rajoitustoimia, ja parhaillaan myös Uusimaa on Suomessa eristettynä viruksen leviämisen hidastamiseksi. Asiantuntijoiden mukana maakunta tulee pitää eristettynä vielä pitkään, jos muualla Suomessa asuvien terveydestä halutaan huolehtia.

View this post on Instagram

#repost • @helsinginratsupoliisi Ratsupoliisin kaksijalkainen henkilöstö on osallistunut Uudenmaan rajojen sulkemiseen. Tänään sulkupisteeltä on käännytetty mm. viisi hiehoa. Lehmäneitien mielestä ruoho oli rajan takana vihreämpää, mutta se ei ole riittävän painava syy rajan ylitykselle. Mansikit löysivät myöhemmin tiensä turvallisesti takaisin kotipahnoille. 🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄 Ridande polisens tvåbenta konstaplar har deltagit i avspärrningen av Nyland. Vid en av kontrollpunkterna har det idag avvisats fem kvigor. Enligt kvigorna skulle gräset ha varit grönare på andra sidan. Det räckte inte som orsak så de fick nöja sig med att svänga om och återvända till egna gården. Kvigornas ägare informerades om äventyret. #ridandepolisen #nyland #kvigorifarten #ratsupoliisi #helsinkipoliisi #iupoliisi #uudenmaanrajatkiinni #uudenmaanrajalla #hieho #lehmä #luvattomatrajanylittäjät #poliisipoistaapaikalta #poliisi #koronafi

A post shared by Suomen poliisi (@suomen_poliisi) on

Nyt Uudenmaan rajalla operoineet ratsupoliisit ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa hauskan päivityksen, jossa nähtiin hieman tavallisesta poliisioperaatiosta poikkeava video saatteineen. Instagramin kuvatekstistä selvisi millaiseen operaatioon ratsupoliisit olivat joutuneet.

– Ratsupoliisin kaksijalkainen henkilöstö on osallistunut Uudenmaan rajojen sulkemiseen. Tänään sulkupisteeltä on käännytetty mm. viisi hiehoa. Lehmäneitien mielestä ruoho oli rajan takana vihreämpää, mutta se ei ole riittävän painava syy rajan ylitykselle. Mansikit löysivät myöhemmin tiensä turvallisesti takaisin kotipahnoille, poliisi kirjoitti verkossa.