Temptation Islandin Vilma ja Juuso saavat lapsen: ”17 kiloa tullut painoa ja joka paikka turvoksissa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Vilma Karjalainen odottaa ensimmäistä lasta rakkaansa Juuso Lehmusvyöryn kanssa. Parin esikoinen syntyy toukokuussa. Vilma kertoo raskausajan vaikuttaneen hänen vartaloonsa.

– Henkisesti alkaa rassaa vartalon muutokset. +17kg tullut painoa, joka paikka on turvonnut, täynnä nestettä. Mikä musta on kamalaa on se että toi ylimääränen on tullut KAIKKIALLE mun kroppaa, Vilma päivittelee.

Hän kertoo potevansa jatkuvaa nälkää, eikä tunne oloaan enää seksikkääksi. Vauvan laskettuun aikaan on noin kuukausi. Hän on 25-vuotias ja lapsen isä Juuso kolmekymppinen.

View this post on Instagram

Vaikka odotan vauvaa ja kaikista tärkeintä on et toinen kasvaa hyvin ja syntyy terveenä, nyt voin kyl sanoa et kropan muutokset alkaa tuntumaan. Ne tuntuu fyysisesti ja henkisesti. Fyysisesti, mun on vähän vaikea kävellä, vaapun kun joku eläin ja välillä joudun pysähtyä ja ottaa seinästä tukea. Siis eniten odotan sitä et pääsen olemaan "vapaa" mun kropassa ja voin juosta ja pomppia mielinmäärin. Henkisesti alkaa rassaa vartalon muutokset. +17kg tullut painoa, joka paikka on turvonnut, täynnä nestettä. Mikä musta on kamalaa on se että toi ylimääränen on tullut KAIKKIALLE mun kroppaa 🤦🏼‍♀️😂 Ei vaan mahan kohdalle, niinkun joillain. Syön toki paljon, mut on nii jumalaton nälkä. Myöskin etten nyt pääse treenaa sillee verenmaku suussa vaikuttaa ihan selkeästi.. Mul on sellanen tiedättekö "Olen raskaana" fiilis. Ei sellanen "Olen seksikäs nainen". Se vähän häiritsee.🥴 ONNEKS kohta tää on ohi, oon varautunut että vauva kasvaa enrisestään vielä tän viimeisen kk aikana ja vaikka tästä kirjoitankin ei tää tärkeintä mulle ole. Mut onse iso juttu kuitenki, oon kuitenkin nuori nainen u know 🙈😂 Huomenna #RV35 #pregnant #toukokuiset2020 #vauva2020 #raskaana

A post shared by 𝙑𝙞𝙡𝙢𝙖 𝙅𝙤𝙨𝙚𝙛𝙞𝙞𝙣𝙖 𝙆 (@vilmajosefiinak) on