Demi Lovato ihmettelee Selena Gomezin viestejä: ”Emme ole ystäviä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähdet Demi Lovato ja Selena Gomez ovat tunteneet lapsista saakka ja olleet teini-ikäisistä lähtien ystäviä. Jokin kuitenkin muuttui kun kummankin omat soolourat alkoivat saamaan tuulta purjeisiinsa.

Viisi vuotta sitten Demi Lovato kommentoi, että hän ja Selena Gomez ovat kasvaneet ihmisinä ja menneet vain eri suuntiin ilman mitään sen suurempaa draamaa. Kaksi vuotta sitten Selena Gomez lopetti Demi Lovaton seuraamisen sosiaalisessa mediassa, mutta on alkanut nyt ottamaan Lovatoon yhteyttä, mikä on hämmästyttänyt tähteä.

Demi Lovato sai paljon kehuja osakseen esitettyään Grammy-gaalassa upean Anyone-hittinsä. Myös Selena Gomez kommentoi esitystä julkisesti ja ylisti Lovatoa hänen rohkeudestaan. Gomez myös sanoi, että Lovato ansaitsi tähtihetkensä parrasvaloissa. Lovato on myöntänyt Glamour-sivuston mukaan ihmetelleensä viestiä, koska he eivät ole enää ystäviä.