Demi Rose piilotti rintansa – fanit ihmeissään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose on tunnettu hänen näyttävistä kuvistaan ja kurvikkaasta vartalostaan. Tähti julkaiseekin usein hyvin seksikkäitä ja paljastavia otoksia hänen lähes 14 miljoonan seuraajansa ihasteltaviksi.

Demi Rose esittelee kuvissaan lähes poikkeuksetta joko paljaita pakaroitaan tai hyvin niukoilla bikineillä ja alusvaatteilla verhottua vartaloaan. Myös naisen rinnat ovat usein kuvien päätähtinä, mutta nyt kaunotar pääsi yllättämään faninsa kuvilla, joissa hän oli peittänyt kaiken.

Hetki sitten 25 vuotta täyttänyt Demi Rose julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kaksi söpöä kuvaa, joissa hän poseerasi kahden koiransa kanssa. Naisella oli yllään rento pitkähihainen paita ja hiukset ylhäälle kietaistulla ponihännällä. Kuvatekstissä nainen kiitteli sitä, että sosiaalisen eristäytymisen aikana hän saa kuitenkin nauttia ihanien koiriensa seurasta.