Kate Beckinsale jumppaa kotonaan – upea aerobic-video verkkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Kate Beckinsale on yksi näyttelijätähdistä, jotka eivät tunnu vanhenevan lainkaan. Nainen muistetaan parhaiten muun muassa elokuvista Underworld – Varjojen valtakunta ja Pearl Harbor. Nyt näyttelijätär on julkaissut sosiaalisessa mediassa hauskan videopätkän, jossa hän näyttää miten hän pitää itsestään huolta.

Kate Beckinsale julkaisi hänen Instagram-kanavallaan huvittavan videon, jossa hän esittelee miten hän jumppaa kotonaan. Nainen näyttää tekevän olohuoneessaan jonkinlaisia aerobic-liikkeitä samalla kun hänen sulostuttava Willow-kissansa puuhastelee omiaan keittiön tason päällä.

Kate Beckinsale on ollut viime aikoina tiuhaan tahtiin otsikoissa parisuhde-elämänsä ansiosta. Tähti seurusteli taannoin itseään nuoremman koomikon, Pete Davidsonin kanssa. Nyt 46-vuotias kaunotar on nähty 22-vuotiaan kanadalaisen muusikon Goody Gracen käsipuolessa.

https://www.instagram.com/p/B-5mXw0gGf8/