Pia Lambergin bikiniposeeraukset leviävät somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen missikaunotar Pia Lamberg on tehnyt jo vuosien ajan näyttävää malliuraa rapakon takana Yhdysvalloissa. Kansainvälistä läpimurtoa vielä odottava Lamberg nähdään kuitenkin ajoittain upeissa poseerauksissa hänen omilla sosiaalisen median kanavillaan.

Taannoinen Miss Suomi poseeraa nyt upeassa mallikuvassa, jossa missikaunottaren yllä nähdään vihreät bikinit. Kuva on päivityksen mukaan ikuistettu Kalifornian Santa Monicassa. Toisessa kuvassa Lamberg esittelee upeaa bikinivartaloaan keltaisissa bikineissä. Ensin mainitussa kuvassa upea nainen kysyyy ovatko hänen seuraajansa aamu- vai iltaihmisiä.

View this post on Instagram

Getting that vitamin 🌊 . . @veronicasams

A post shared by Pia Lamberg (@pialamberg) on

Miss Suomi 2011 Pia Lamberg aiheutti aikoinaan kohun luopumalla missikruunusta kesken missivuoden, jolloin ensimmäinen perintöprinsessa Sara Sieppi peri missikruunun. Sittemmin Lamberg ei ole juuri julkisuudessa paistatellut, mutta sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuviaan aktiivisesti.