Keksijä rakensi koronapyörän – kahden metrin turvaväli korkeussuunnassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube-käyttäjä Colin Furze tunnetaan verkossa tosielämän hulluna professorina. Mies julkaisee YouTube-kanavallaan videoita, joilla hän esittelee aina uusimpia keksintöjään. Nyt keksijä on rakentanut pyörän, joka noudattaa sosiaalisen eristäytymisen sääntöjä.

Koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi ihmisiä on kehotettu pysymään kotonaan ja välttämään turhia ihmiskontakteja. Jos kuitenkin tulee pakonomainen tarve kohdata toinen ihminen, se tulisi tehdä kahden metrin turvavälin päästä. Nyt Furze päätti rakentaa tähän aikaan sopivan korkean pyörän, joka antaa kuljettajalle automaattisesti sopivan turvavälin muihin ihmisiin.

YouTube-videolla nähdään miten Colin Furze rakentaa pyörän, joka on todella korkea. Kahden metrin korkeudessa olevan satulan päälle istumista varten mies teki runkoon pienet portaat. Korkean pyörän selkään ei ollut kovin vaivatonta kavuta, mutta se näytti kuitenkin toimivan hienosti ja antavan pyöräilijälle samalla mukavat näkymät.