Rihanna lähetti isälleen hengityskoneen – se pelasti koronasairaan isän hengen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Barbadokselta maailmanmaineeseen noussut poptähti Rihanna, eli Robyn Rihanna Fenty, on auttanut isäänsä selviytymään koronavirustartunnasta. Ronald Fenty kertoo tyttärensä lähettäneen hänelle oman hengityskoneen.

– Tyttäreni tarkasti vointini joka päivä. Rehellisesti sanoen luulin kuolevani, rakastan sinua niin paljon, Robyn. Hän teki vuokseni todella paljon ja arvostan kaikkea, mitä hän on tehnyt, 66-vuotias Ronald Fenty kertoo The Sunin haastattelussa.

Barbadoksella asuva mies pyytää julkisesti kaikkia ihmisiä ottamaan virusasia vakavasti. Se on hänen mukaansa paljon vaarallisempi kuin ihmiset tajuavatkaan. Poptähti Rihanna on myös lahjoittanut miljoonien dollarien edestä rahaa hyväntekeväisyyteen.