Suurkonsertti ensi yönä – mukana jättimäinen joukko supertähtiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Lady Gagan, Maailman terveysjärjestö WHO:n ja Global Citizenin organisoima One World: Together at Home -tukikonsertti järjestetään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello 03.00 alkaen Suomen aikaa. Koosteen voi katsoa myöhemmin myös ilmaiskanava Paramount Networkilta.

Kahdeksan tuntia kestävä konsertti striimataan livenä myös sosiaalisessa mediassa. Esiintyjien joukossa ovat uusina niminä Alicia Keys, Amy Poehler, Awkwafina, Camila Cabello, Celine Dion, Ellen DeGeneres, Jennifer Lopez, LL COOL J, Lupita Nyong’o, Matthew McConaughey, Oprah Winfrey, Pharrell Williams, Sam Smith, Shawn Mendes, Taylor Swift, Usher ja Victoria Beckham.

Ainutlaatuinen virtuaalikonsertti on jatkoa WHO:n ja Lady Gagan työlle taistelussa koronavirusta vastaan. Mukaan ovat aiemmin ilmoittautuneet muun muassa Andrea Bocelli, Alanis Morissette, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong, Burma Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder, Elton John, Finneas, Idris ja Sabrina Elba, Jimmy Fallon, John Legend, Keith Urban, Lady Gaga, Lang Lang, Lizzo, Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Stevie Wonder sekä lukuisat muut viihdemaailman tähdet.

Ellet kykene katsomaan konserttia suorana lähetyksenä, Paramount Network näyttää koosteen konsertista suomalaisille katsojille sunnuntaina 19. huhtikuuta kello 22:00 alkaen.