Gwyneth Paltrow unohti kasvissyönnin? Innostui nyt lihalähetyksestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Gwyneth Paltrow on elänyt jo vuosien ajan hyvin terveellisesti ja kurinalaisesti, ja yrittänyt istuttaa myös lapsiinsa terveelliset ruokailutottumukset. Nainen on kertonut aiemmissa haastatteluissaan syövänsä lähinnä kasvisruokaa, minkä vuoksi hänen lihan hamstraamisensa onkin ihmetyttänyt monia.

Gwyneth Paltrow julkaisi hänen Instagram-kanavallaan tarinan, jossa hän purki laatikollisen lihaa. 47-vuotias nainen oli innoissaan erilaisia lihoja sisältävästä lähetyksestä, jonka hän oli saanut toimitettuna kotiovelleen.

Paltrow on pitkään esitellyt seuraajilleen elämäntapaansa, johon ei ole yleensä kuulunut eläinkunnan tuotteita. Nainen on silloin tällöin syönyt linturuokia ja mereneläviä, mutta vältellyt punaista lihaa. Daily Mail -sivuston mukaan Gwyneth Paltrow oli selittänyt ison lihalaatikon ostamista sillä, että jäädytetyt lihat olivat luomua ja lähitilojen tuottamia.