Tässä on maailman kärsivällisin koira – leikkii tytön kanssa pukeutumisleikkiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheen koirat ja lapset ystävystyvät keskenään yleensä nopeasti ja muodostavat rikkoutumattoman siteen jo silloin, kun lapsi on vasta pieni vauva. Nyt videolla nähdään todella suloinen tilanne, jossa pikkutyttö ja perheen koira leikkivät yhdessä.

Perheenäiti on kuvannut videolle suloisen hetken, jolloin hän on saanut todistaa hänen tyttärensä Chandlerin ja Chief-koiran yhteistä leikkihetkeä. Chandler on halunnut leikkiä pukeutumisleikkiä ja pukea koiran ylle vaaleanpunaisen paidan. Äiti ihasteli tilannetta, josta huokuu se miten ihana suhde tytöllä ja koiralla on.

YouTube-videolla nähdään miten kärsivällinen koira on antaessaan tytön pukea paitaa ja väännellä koiran tassua eri asentoihin saadakseen hihan pujotettua koiralle. Perheenäidin mukaan Chief koira antoi tytön myös myöhemmin laittaa koiran turkin ja meikin kuntoon.