Täydellinen nainen esittelee palautumistaan – synnytyksestä vasta viikkoja

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teddi Jo Mellencamp tunnetaan Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjasta. Nainen sai miehensä Edwin Arroyaven kanssa kolmannen lapsensa, Doven, tiistaina 25. helmikuuta. Pariskunnalla on myös kaksi vanhempaa lasta, viisivuotias Cruz-poika ja seitsemänvuotias tytär Slate.

Teddi Mellencamp on luonut seuraajiaan ja itseään varten uuden hyvinvointiohjelman, joka kantaa nimeä Go All In by Teddi. Ruoka- ja liikuntasuunnitelma on suunnattu etenkin raskaudesta toipuville naisille. Mellencamp on alkanut noudattamaan omaa ohjelmaansa myös itse ja esittelikin nyt Instagram-kanavallaan millaisia tuloksia hän on jo saanut.

Teddi Mellencamp on halunnut näyttää hänen seuraajilleen sosiaalisessa mediassa totuudenmukaisesti sen miten hänen vartalonsa palautuu synnytyksestä. 38-vuotias Mellencamp julkaisi nyt kuvan, jossa hänet nähdään kolme päivää synnytyksen jälkeen ja kolme viikkoa synnytyksen jälkeen. 

Viimeisessä kuvassa synnytyksestä on kulunut viisi viikkoa ja nainen on noudattanut omaa suunnitelmaansa kahden viikon ajan. Teddi Mellencamp on hyvin mielissään omista tuloksistaan, joita hän on jo tähän mennessä saanut. Nainen kuitenkin suosittelee muille tuoreille äideille, että heidän tulisi odottaa synnytyksen jälkeen kuusi viikkoa ennen kuin he alkavat tarkkailemaan syömisiään tai kuntoilemaan.

View this post on Instagram

Knowing myself and my anxiety, having my @goallinbyteddi girls to help hold me accountable to my goals made all the difference after this pregnancy. For those of you asking to see my week by week journey, this is it 💕 My physical appearance has clearly changed, but what I’m most proud of is my mental transformation throughout these past 2 weeks. This Postpartum program was exactly what I needed to center myself and keep me committed to me, so I can show up as my best for the ones that need me. If you’re post-birth and looking for a way to get your groove back while still staying nourished for baby, we have the plan for you. Hit the #linkinbio to get more info 👶 💕 #allinbyteddi *must be 6 weeks PP to start or approved by doc.

A post shared by Teddi Mellencamp Arroyave (@teddimellencamp) on