Alessandra Ambrosio poseerasi hiekkarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -tähtenä. Nyt hän on monien muiden tavoin viettänyt aikaa kotonaan. Ambrosio ei ole viettänyt koronakaranteenia neljän seinän sisällä, vaan hänet on nähty ajoittain myös liikkeellä. Sitäkin enemmän on nähty upeita poseerauksia arkistokuvissa.

Nyt Ambrosio nähdään sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan otoksessa, jossa hän keikistelee hiekkarannalla bikineissä. Perjantain kunniaksi supermalli esittelee tyrmäävää vartaloaan ja toivoo, että koronakaranteenit pian jo loppuisivat.

Brasilialainen Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähti on sittemmin jättänyt suositun muotitalon ja muotinäytösten catwalkeilla nähdään nykyään uusia kasvoja.