Ben Affleck järjesti virtuaalisen pokeriturnauksen – rahat hyväntekeväisyyteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Ben Affleck järjesti lauantaina 11. huhtikuuta pokeriturnauksen, johon osallistui lukuisia Hollywood-tähtiä. Vallitsevan tilanteen ansiosta turnaus järjestettiin virtuaalisesti.

Turnaukseen osallistuivat muun muassa Matt Damon, Adam Sandler, Jon Hamm ja Sarah Silverman. Turnauksella kerätyt rahat lahjoitetaan koronakriisin vuoksi hätää kärsiviä auttavalle Feeding America -järjestölle. Page Six -sivuston mukaan tapahtuman avulla oli onnistuttu keräämään 1,2 miljoonaa dollaria jo ennen sen alkamista.

Ben Affleck on ollut viime aikoina otsikoissa myös rakkauselämänsä vuoksi. Tähti seurustelee nykyään Blade Runner 2049 ja 007 No Time to Die -näyttelijä Ana De Armasin kanssa. Kaksikon on jo kerrottu viettävän karanteenia yhdessä.