Corgin oivallus huvitti omistajaa – sai robotti-imurilta rapsutuksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit voivat olla hyvin hellyydenkipeitä siinä missä ihmisetkin. Eläimet ovat monesti todella taitavia rapsutusten kerjäämisessä ja osaavat vaatia kekseliäillä tavoilla ihmisiltä huomiota. Nyt eräs koira oli kuitenkin oivaltanut miten se saa pienen kodinkoneen rapsuttelemaan itseään.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa corgi nautiskelee robotti-imurin antamista rapsutuksista. Koiran omistaja oli huvittunut nähdessään, että corgi ei päästänyt robotti-imuria etenemään jalkojensa välistä makoillessaan lattialla. Sen vuoksi imuri osuikin jatkuvasti koiran vatsaan, mikä näytti tuntuvan lemmikistä rentouttavalta.

Verkossa on nähty paljon hauskoja esimerkkejä siitä miten lemmikit ovat viihdyttäneet itseään robotti-imurin avulla istuskelemalla esimerkiksi sen päällä. Tällä kerralla corgi oli kuitenkin keksinyt todella persoonallisen tavan saada vatsalleen hieman hierontaa omistajan ollessa liian kiireinen rapsutellakseen koiraansa.