Realitytähti esitteli timmimän bikinivartalonsa – auttaa nyt muita

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

MTV-kanavalla esitetyn Geordie OGs -realitysarjan tähtenä tunnettu Holly Hagan julkaisee itsestään usein todella näyttäviä kuvia, joissa tähti esittelee kurvikasta tiimalasivartaloaan. Viime aikoina Hagan on esitellyt etenkin sitä miten paljon hän on onnistunut laihtumaan.

Holly Hagan julkaisi itsestään näyttäviä kuvia, joissa hän esitteli vartaloaan peilin kautta valkoiset alusvaatteet yllään. Nainen on helpottunut siitä, että hän on oppinut syömään oikein ja rajoittamaan herkutteluaan ilman tarkasti noudatettavaa dieettiään. Kuvan yhteydessä tähti vihjailee julkaisevansa jonkin kunto-ohjelman tai ruokavalion myös muille, jotka haluavat onnistua elämäntaparemontissaan.

Holly Hagan on halunnut laihtua ja kiinteytyä tulevaa hääpäiväänsä ja hääpukuaan varten. Hagan on kertonut laihtuneensa 12 viikkoa kestäneen kuntokuurinsa aikana noin seitsemän kiloa. Nyt hän haluaa auttaa myös muita pääsemään omiin tavoitteisiinsa.