Rita Ora kehotti pysymään kotona – vuokrasi sitten talon maaseudulta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Rita Ora on ollut sosiaalisessa mediassa yksi niistä poptähdistä, jotka ovat hyvin näkyvästi tehneet asioita sen eteen, että koronaviruksen leviäminen saataisiin pidettyä kurissa. Hän on kehottanut ihmisiä jokaisessa julkaisussaan pysymään kotonaan. Nyt moni on ollut kuitenkin ihmeissään, koska tähti itse ei ole noudattanut omaa kehotustaan.

Rita Ora on jättänyt Lontoossa sijaitsevan asuntonsa ja matkustanut noin 240 kilometrin päähän maaseudulle. 29-vuotias tähti oli suunnitellut matkan jo aiemmin ja vuokrannut maalta ison talon, jossa hänen oli määrä työstää tulevaa albumiaan. Koronaviruksen iskettyä matka olisi tietenkin pitänyt perua, mutta tähti päätti oman viisihenkisen työryhmänsä kera matkustaa maaseudulle tekemään musiikkia.

Samaan aikaan kun Rita Ora on mennyt nauttimaan maaseudun rauhasta hän on muistuttanut kaikkia muita pysymään kotonaan. Paikalliset ovat olleet Daily Mail -sivuston mukaan raivoissaan siitä, että julkkikset matkustavat maaseudulle ja lisäävät tartunnan riskiä pienillä paikkakunnilla matkustaessaan vuokrattuihin taloihin tai kakkoskoteihinsa samaan aikaan kun muita on kehotettu pysymään kotona ja olemaan menemättä mökeilleen.

Rita Ora oli matkustanut maalle maaliskuun lopussa juuri ennen matkustuskieltoa, mutta ennen tätä kaikkia oli kuitenkin jo kehotettu pysymään kotona.

https://www.instagram.com/p/B-zjs_VDeKu/

https://www.instagram.com/p/B-zje9qjXpX/