Deborra-Lee Furness torjui Mick Jaggerin vuonna 1994 – valitsi illallisen Hugh Jackmanin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Hugh Jackman on ollut vaimonsa Deborra-Lee Furnessin kanssa naimisissa 24 vuotta. Suosittu suprsankarinäyttelijä on nyt paljastanut, mistä tiesi vaimonsa olevan Se Oikea suhteen ensimetreistä lähtien. Furness on hänen elämänsä rakkaus.

Australialainen näyttelijä Hugh Jackman kertoi äsken Jimmy Fallonin haastattelussa, että Deborra-Lee Furness on hänen sydämen valittunsa. Pariskunta nautti yhdessä ensimmäistä kertaa illallista, kun Deborra-Leen puhelin soi. Naiselle kerrottiin, että Rolling Stonesin laulaja Mick Jagger odotti limusiinissaan asunnon ulkopuolella ja pyysi naista juhlimaan kanssaan. Mukana autossa oli Deborra-Leen ystäviä.

– Voitte sanoa Mickille, että nautin parhaillaan illallista Hugh Jackmanin kanssa, naisen kerrotaan sanoneen puhelimeen.

Hugh Jackman tiesi, että Deborra-Lee on hänen elämänkumppaninsa. Pariskunta solmi suhteen alkuvaiheessa sopimuksen, että he eivät viettäisi yli kahta viikkoa erossa toisistaan, eivätkä tee näyttelijäntöitä samanaikaisesti. Tällä järjestelyllä he varmistavat, että voivat tukea kumppaniaan mahdollisimman paljon. Sopimus on toiminut, sillä he ovat pysyneet yhdessä yli 24 vuotta ja ovat edelleen onnellisia.