Lisa Rinnan tyrmäävä tytär bikineissä – heruttelee auliisti kameran edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lisa Rinna on monille suomalaisille tuttu elokuva- ja televisiorooleistaan. Hän itse viihtyy yhä edelleen harvakseltaan julkisuudessa, mutta nyt hänen 20-vuotias tyttärensä Delilah Belle Hamlin on tekemässä kovaa nousua julkkismarkkinoilla ainakin mikäli sosiaaliseen mediaan on uskominen.

Nyt näyttävän julkkisäidin jälkikasvu on poseerannut sosiaalisen median päiviyksessään upeissa kuvissa, joista toisessa hän keimailee kameralle mustissa niukoissa bikineissä ja toisessa kuvassa hän esittelee valkoisten bikinien peittämää upeaa bikinivartaloaan auliisti. Samalla nuori kaunotar kertoo oppineensa karanteenissa hoitamaan puutarhaansa ja kuntoilemaan.

View this post on Instagram

bed bath and beyond

A post shared by DELILAH BELLE (@delilahbelle) on

21-vuotias Delilah Belle Hamlin ei ole pudonnut kauas puusta mitä tulee näyttävään ulkonäköön ja upeaan vartaloon. Myös hänen äitinsä Lisa Rinna on jakanut innoissaan tyttärensä upeita mallikuvia sosiaalisessa mediassa ja erityisesti Instagramissa. Delilah tekee nykyisin menestyksekästä malliuraa ja julkaisee runsaasti kuviaan sosiaalisessa mediassa. Delilah on poseerannut usein siskonsa Amelia Gray Hamlinin kanssa, sillä sisko aloittelee niin ikään parhaillaan omaa malliuraansa.