300 000 tulitikusta rakennettiin jättimäinen koronavirus – ja sitten se poltettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronakriisi vaikuttaa jollain tavalla jokaisen suomalaisen arkeen. Vaikka varsinaiselta covid-19 -taudilta olisi välttynyt, on virus hankaloittanut monien elämää esimerkiksi lomautusten, työn luonteen muuttumisen, etäopiskelun tai liikkumisen rajoitusten muodossa.

Koronavirukselle ei toistaiseksi ole olemassa yleisesti saatavilla olevaa lääkettä tai rokotetta. Niinpä terapeuttista lohtua voi antaa koronaviruksen tuhoaminen edes jossain muodossa. Juuri niin tehdään Youtube-kanava Technical TechTuben tuoreella videolla.

Videolla valmistetaan ensin valtava mallinnos koronaviruksesta yhteensä 300 000 tulitikusta. Lopuksi yksityiskohtainen rakennelma sytytetään palamaan. Sadoista tuhansista tulitikuista ja fosforijauheesta koostuva virus roihahtaakin liekkeihin erittäin näyttävällä tavalla.