Kerry Katona ahdistui koronakaranteenissa – yksi ainoa ulkoilu auttoi oloa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Atomic Kitten -yhtyeestä julkisuuteen noussut Kerry Katona on kertonut avoimesti mielenterveysongelmistaan vuosien varrella. Nainen on saanut apua itsetuntonsa ja ulkonäkönsä kohentamiseen liikunnasta. Nyt kuitenkin koronakaranteeni on vaikuttanut mielialaan tuhoisasti.

Paniikkikohtauksia karanteenissa saanut 39-vuotias laulaja on ollut viikkoja erityksissä kotonaan. Hänen kuntovalmentajan työskentelevä miehensä Mark Croft on perustanut kuntosalin pariskunnan kotiin. Se ei kuitenkaan naisen mukaan riitä, vaan hän tarvitsee säännöllisesti ulkoilua ja raitista ilmaa.

– Menin viime viikolla ensimmäistä kertaa kunnon kävelylenkille karanteenin aloittamisen jälkeen. Menimme metsään ja kiipeilimme puissa. Otin happea ja voin kertoa, että tämä muutti täysin mielialani, Kerry Katona hehkuttaa New! -lehden kolumnissaan.

View this post on Instagram

Bored at home? 😑 Sick of being indoors? 🙈 Family driving you up the wall? 😖 Have no fear – new magazine is here to take all of your lockdown blues away!! 🎉 What a lineup we have for you this week 😍 We have an exclusive shoot and interview with the gorgeous @thesinittaofficial who reveals all the goss on her A-List pals 💫 Plus, Ryan, Adam and Scott Thomas tell us what it was like working together 👌 And we have the latest with Gemma Collins, Olivia Bowen and Jessica Wright 💓 All that, and lots, lots more!! . . . #newmagazine #celebgossip #sinitta #ryanthomas #adamthomas #scottthomas #gemmacollins #oliviabuckland #jessicawright #isolation #lockdown #photoshoot #showbiz

A post shared by new! magazine (@new_magazine) on