Missikaunotar Rosa-Maria Ryyti bikineissä Espanjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi 2015 Rosa-Maria Ryyti on upea missikaunotar, joka nousi suurimpaan suosioonsa vasta varsinaisen missivuoden jälkeen. Hän poseeraa nykyisin usein upeissa poseerauskuvissa sosiaalisessa mediassa, jossa hänellä on jo yli 45.000 seuraajaa.

View this post on Instagram

Dreaming about last summer. 🌞🌴

A post shared by Rosa-Maria Ryyti (@rosamariaryyti) on

Viime aikoina Ryyti on julkaissut upeita lomakuviaan sosiaalisessa mediassa. Koronakriisistä huolimatta missikaunotar nähdään nyt poseeraamassa Espanjan auringon alla upeissa valkoisissa bikineissä. Kuva on ikuistettu Aurinkorannikolla suomalaisille tutussa Mijasin kylässä. Ryytin arkistosta peräisin oleva kuva on ikuistettu viime kesänä, ja Rosa-Maria ei liene ainoa, joka kaipaa viime kesän tunnelmia.