Cameron Diazilla on miehensä kanssa eri unirytmi: ”Toimii loistavasti vauvan kanssa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Cameron Diaz on tuttu monista suurista elokuvarooleistaan, mutta tällä hetkellä äidin ja vaimon rooli on se mihin tähti keskittyy. Diaz avautui perhe-elämästään nyt ensimmäistä kertaa ja kertoi miten arki kolmekuisen vauvan kanssa on lähtenyt sujumaan.

Cameron Diaz sai esikoisensa vuoden vaihteessa hänen miehensä Benji Maddenin kanssa. 47-vuotias tuore äiti kertoi uutisen omalla Instagram-kanavallaan, jossa hän paljasti tyttärensä saaneen nimekseen Raddix Madden. Diaz kertoi People-sivuston mukaan, että hän rakastaa lapsen kanssa puuhastelemista ja jatkuvaa liikkeellä olemista. Nainen ei sanojensa mukaan pysähdy kuin vasta illalla laskiessaan päänsä tyynyyn.

Cameron Diaz kertoi, että hänellä on miehensä kanssa eri unirytmi mikä toimii vauvan kanssa loistavasti. Benji Madden pitää valvomisesta, minkä vuoksi hän syöttää tytärtä aina iltaisin. Näin ollen Cameron Diaz pääsee muutamaa tuntia aiemmin nukkumaan ja pystyy heräämään virkeänä varhain aamulla vauvan kanssa kun mies puolestaan haluaa jäädä vielä lepäämään.