Bikinipeppu vetää miehet sanattomaksi – supermalli esitteli muotojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee kovaa nousua muotimaailmassa, sillä hän on jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Ahkerana fitness-harrastajana tunnettu tähti on mallinuransa lisäksi myös näytellyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -sarjoissa.

Täydellistä vartaloaan mielellään sosiaalisessa mediassa esittelevä Izabel nähdään tällä kertaa esittelemässä upeaa bikinipeppuaan kameralle melko auliisti. Kuvatekstissä supermalli viittaa salaiseen puutarhaan, mutta hän ei kerro onko pitänyt sen mahdollisesti kunnossa.

View this post on Instagram

Secret garden 🌿

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Brasilialaissyntyinen Maria Izabel Goulart Dourado on huippumalli, joka työskenteli aikoinaan Victorian enkelinä vuosina 2005 – 2008. Hän on myös nähty Armani Exchangen mallikasvona. Sao Paulosta kotoisin oleva ruskeaverikkö sai mallin töihin kimmokkeen 14-vuotiaana, kun parturi ehdotti, että hän koettaisi työtä. Neito muutti Ranskaan ja sai sopimuksen entisestä Success-mallitoimistosta. Izabel kihlautui vuonna 2018 jalkapallotähti Kevin Trappin kanssa.