Naiset paljastivat parhaat vinkkinsä – näin onnistuvat säästämään palkastaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Palkkapussin suuruus vaikuttaa luonnollisestikin siihen millaisia kuukausittaisia menoja ja hankintoja ihmisillä on. On kuitenkin tutkittu, että esimerkiksi ravintolassa pienituloiset jättävät kuitenkin yhtä paljon tarjoilijoille juomarahaa kuin suurituloisetkin.

Nyt Glamour Magazine -kanava julkaisi YouTube-videon, jossa erituloiset naiset antoivat parhaat vinkkinsä säästämiseen ja kertoivat miten he siinä onnistuvat. Yleensä suurempien tulojen kanssa myös menot kasvavat, minkä vuoksi erituloisilla ihmisillä säästäminen voi olla toisinaan yhtä haastavaa.

YouTube-videolla näyttelijät lukevat ääneen vastaukset, joita erituloiset naiset ovat anonyymisti antaneet tehtyyn kyselyyn. Naiset onnistuivat säästämään palkastaan muun muassa seuraavilla keinoilla:

1. Syö lounaaksi edellisen päivän illallisen tähteitä2. Maksa käteisellä, koska sen kuluttaminen tuntuu enemmän kuin kortilla maksaminen3. Laita ruokaa kotona4. Käytä täytettävää juomapulloa5. Hyödynnä alennuksia6. Unohda heräteostokset.